Onze diensten

Export

Of het nou gaat om reclame bordverschillende soorten planten of alleen één soort, voor grotere partijen of slechts een paar planten bent u bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot experts in het leveren van grote bestellingen. Wij leveren onze planten tegen een scherpe prijs aan tuincentra, hoveniers en groothandels in heel Nederland. Omdat Plantenkwekerij Luc Kuijpers altijd betrouwbare kwaliteit levert en een groot assortiment heeft, zijn wij ook door heel Europa werkzaam.

Snelle service

Al onze bestellingen worden op locatie afgeleverd. Een perfecte logistiek is daarbij noodzakelijk. Met behulp van een goede samenwerking en de nodige ervaring is deze dan ook tot in de puntjes geregeld. Ons transporttraject is zo uitgewerkt dat wij de planten op een veilige manier zeer snel kunnen leveren op elk gewenst adres. Verder hebben wij op ons gehele wagenpark geen reclame aangebracht. Zo kunnen wij anoniem bezorgen op elk gewenst adres in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Particulier

U kunt ons tevens inschakelen voor particulier gebruik. Wij leveren de gekozen planten bij u thuis af en doen voor u de aanleg in de tuin. Vervolgens kunnen wij zorgen voor vakkundige tuinmannen voor het onderhoudt van de planten. Naast heesters en siergrassen hebben wij een groot assortiment aan haag-  en vaste planten.

Call Now Button