Over ons

Gelegen in het pittoreske Biezenmortel, Noord-Brabant, wordt Plantenkwekerij Luc Kuijpers omringd door prachtig natuurgebied. Uitgestrekte landbouwgronden, omringd door bosgebieden en de rivier de Zandleij, vormden ooit de inspiratie om dit bedrijf op te richten.

Plantenkwekerij Luc Kuijpers is vandaag de dag uitgegroeid tot een modern bedrijf die werkt met de nieuwste technieken op het gebied van tuinbouw. Doordat het gevestigd is in een gebied waar veel landbouw zit, komt het in aanraking met verschillende onderdelen van deze sector. Bestaande kennis wordt gedeeld  en overgedragen, zodat deze zich kan ontwikkelen.

Wij gebruiken de innovatie die ontstaat om verder te groeien en steeds beter te worden in wat wij doen. Onze liefde en interesse voor het groen heeft ertoe geleidt dat wij een brede kennis hebben opgebouwd. Zo zijn wij gespecialiseerd in alle tuinplanten en zelfs exotische planten.

Deze worden gekweekt onder de meest gunstige omstandigheden op diverse locaties verspreid over Biezenmortel. Vanwege de strenge eisen die wij stellen aan onze planten, stellen wij de kwekerijen slechts beperkt open voor publiek.

 kwekerij golfcar

Call Now Button